Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Coen Delissen
  Oma werd 90 jaar , high tea doos besteld voor de lunch. Mooi assortiment met vakmanschap gemaakt . Het was­čöŁ
 • Geplaatst door S. Smeekens-Hanuman Sing
  De bezorging en levering was super voor ons huwelijk in 2017.
  Tevens smaakte het super en was enorm lekker!
  We hadden ook nog na onze huwelijk besteld en was ook super goed en lekker.
  Voor de verjaardag in 2021 van mijn man heb ik al mijn bestelling gedaan. Bedankt bakker Borsboom
 • Geplaatst door Marjolein Das
  Beste allen, ik wil een compliment namens de hele familie geven voor de overheerlijke high tea , welke wij vanmiddag hebben gebruikt voor de verjaardag van onze moeder. Heel veel dank!!! Groeten, Marjolein Das
 • Geplaatst door Fam Veldhoven
  Op 20 sept. waren wij 55 jaar getrouwd.
  Hebben een heerlijke brunch besteld het was uitmuntend.
 • Geplaatst door Edith
  Voor mijn ouders die 6- jaar getrouwd waren hebben we een taart, bonbons en verschillende hapjes besteld. Het was keurig verzorgd en op tijd geleverd op zondag. De hapjes waren zoals je op de site ziet en heerlijk! Complimenten en we gaan zeker in de toekomst nog eens gebruik maken van jullie diensten!
 • Geplaatst door Arie
  Voor ons 45-jarig huwelijk gebak besteld. Ook verschillende soorten (luxe) hapjes.
  Alles was heerlijk vers en de genodigden hebben "gesmuld"
  Borsboom een echte aanrader!
 • Geplaatst door Simone
  Wat een heerlijk gebak en vers!

  De bezorging was uitstekend aardige bezorger
  Hier kunnen de concurrenten nog veel van leren
  Zeer zeker tot een volgende keer
 • Geplaatst door Bol
  Voor de verjaardag van mijn zoon een taart besteld,precies op tijd geleverd, zag er top uit en smaakte heerlijk, hartelijk dank voor de goede service door jullie geleverd!!!
 • Geplaatst door Hanneke
  Voor moederdag hapjes voor een high tea besteld. Precies op tijd bezorgd, super goed verzorgd en ze zei dat het heerlijk was! Erg fijn dat ik mijn moeder op deze rare moederdag toch op deze manier heb kunnen verrassen, dank !
 • Geplaatst door A.F.Pauwels
  Helaas ,maar voor de derde maal op het laatste moment bezorgd waarvan 1 item dan ook nog omvalt!
  Kan dan ook op de site niet meer terug zien of het pure of melkchocolade betreft! Volgens mijn vrouw zouden de eieren in een tasje verpakt zijn.
  Ik ben bijzonder ontevreden en ga mij dan ook nog tweemaal bedenken of ik in de toekomst nog iets bij u ga bestellen!
  Helaas kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat alles op het laatste moment nog even in elkaar geflanst wordt.
  Laat u mij even weten hoe ik kan betalen?
 • Geplaatst door Heleen
  Wat fantastisch dat jullie mogelijkheid zien om ook in deze zware Coronatijd toch een prachtig opgemaakte, heerlijke taart te bezorgen. Op die manier kan ik op afstand toch iets betekenen voor het verhogen van de feestvreugde van mijn nichtje. En dat ze nu allemaal twee stukken moesten eten bij gebrek aan visite vond niemand een probleem . Hartelijke groet!
 • Geplaatst door Babette
  Mede dankzij jullie verzordge lunch had ik een geslaagd verjaardagsfeestje.
  De bezorger erg vriendelijk. De bestelling perfect verzorgd.
  Grote complimenten!
 • Geplaatst door Pauline
  Dank je wel team Borsboom. Vissalade super. Heerlijk zag er ook prachtig uit. We hebben genoten.
  De high tea overtrof mijn verwachtingen. Fantastisch! Daar hoef je de deur niet meer voor uit. Ook aan de verpakking was veel zorg besteed. Een aanrader!
 • Geplaatst door Emilie Linssen- van Rossum
  Genoten van jullie borrelhappen op ons lustrum
 • Geplaatst door Fam Knetemann
  Vorige week een chipolata taart besteld voor de verjaardag van onze zoon. Bij deze willen wij jullie bedanken voor de nette bezorging. De taart was overheerlijk en zag er prachtig uit. We hebben ervan genoten. Zeker tot een volgende keer!
 • Geplaatst door Jeannette
  Alles wat we hadden, hapjes, koekjes, gebakjes, wraps, waren verrukkelijk.
  De hapjes waren mooi gepresenteerd en erg lekker.
  Hartelijk dank en tot een volgende keer.
 • Geplaatst door L Roos
  Geachte Banketbakker.
  Wij zijn zeer blij en verrast door deze mooie
  Taart. Heel veel Dank daarvoor.
  Groetjes van Netty en Luds Roos
 • Geplaatst door s. bouma
  Voor receptie groot aantal hapjes ed besteld. Mooi op tijd bezorgd :-)) en zag er voortreffelijk uit en bovendien alles smaakte heerlijk !!!! Aanbevelenswaardig en prima service. Dank Loes
 • Geplaatst door G Bezemer
  L.S.

  Mede door Uw voortreffelijk verzorgde schaal met hapjes is ons feestje geweldig geslaagd !!

  Met dank voor de service en gemaakte afspraak van bezorging.

  Ger Bezemer, Zoetermeer
 • Geplaatst door Sandra
  Precies op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. De belegde broodjes waren weer heerlijk, vooral het broodje gezond.....wat zat daar veel beleg op. Mmmm...heerlijk! Komt mijn moeder weer dan weet ik jullie te vinden, zij genoot van haar zalige vruchtengebakje en haar broodje met paling. Tot de volgende bestelling!
 • Geplaatst door Ineke
  Onze familiere├╝nie was een groot succes mede dankzij de heerlijke sandwiches en hapjes uit uw banketbakkerij. Chapeau, hoedje en petje af. En dat alles ook nog op zondagmorgen bezorgd werd is helemaal een pluim waard.
  Met hartelijke groeten en tot een volgende bestelling,
  Ineke Bons-Moody
 • Geplaatst door A.lelieveld.
  61 jaar geleden ging ik bij de Heer Borsboom aan het werk als leerling banketbakker. Het was een garage waar alles instond werkbanken machineses en oven, we konden onze kont niet keren, maar wel veel leren al kreeg ik ook veel op mijn donder, ik heb grote oren en daar kreeg ik vaak een lel op als ik iets verkeerd had gedaan dit kon toen nog tegenwoordig lopen ze weg en maken er werk van, maar ik heb er heel veel geleerd, zodat ik ook een banketbakkerij kon beginnen in Dordrecht. Daar heb ik een zaak gehad en na 45 jaar ben ik er mee gestopt. Het banketbakkersvak is echt een uitdaging geweest voor mij en mijn vrouw.Nu ik op leeftijd ben maak ik toch nog van alles maar dan voor de familie die af en toe langs komen. Nog veel succes en steeds maar weer veranderen.
 • Geplaatst door Sandra
  Wat waren het gebak, de (royaal) belegde broodjes en de warme hapjes weer een succes! De bezorging was gelukkig nog net op tijd en mijn gasten hebben (net als vorig jaar) gesmuld van alles. Graag tot de volgende keer!!
 • Geplaatst door Marjolein
  Wat ik zo goed vind aan Borsboom is de overzichtelijke website. Zo zie je wat je krijgt en het is nog lekker en goed ook. En er is gedacht aan de vegetari├źr
 • Geplaatst door arina
  Beste Borsbomers!
  Voor de derde keer heb ik, wegens groot succes, wederom van die heerlijke hapjes besteld...ik zie er nu al naar uit!
 • Geplaatst door Ineke Bons-Moody
  Het is een beetje late reactie, maar ik wil u graag mede namens mijn gasten die ik op 291215 in huis had weer een grote pluim geven voor de heerlijke borrelhapjes. Iedereen heeft genoten en ik heb aan velen uw naam moeten doorgeven. Nogmaals chapeau, chapeau en tot een volgende gelegenheid.
 • Geplaatst door AM Maagdenberg
  Uw hapjes en kaashoorntjes waren erg goed bevallen bij ons bestuur en de gasten van onze ledenvergadering. Daarom hebben wij ze priv├ę ook besteld voor de feestdagen. Prettige mensen en uitstekende service!!
 • Geplaatst door Koek-Ensel
  Bedankt voor de perfecte hapjes. Keurig verzorgd en op de afgesproken tijd. Klasse Borsboom!!!!!
 • Geplaatst door Vera Heemstra
  Niets dan lof voor meer dan heerlijk gebak en de warme- en koude hapjes. Zag er ook prachtig uit! Bestellen heel eenvoudig; levering (erg vriendelijk) punctueel waarbij nog uitleg hoe de hapjes op te warmen: fantastische service.
  Echt een aanrader: we komen al zo lang bij de fa Borsboom, nu voor het eerst via internet besteld, erg makkelijk. We zullen zeker blijven komen ook al wonen we niet meer in de buurt!
  Veel dank!
 • Geplaatst door Marjo Tienkamp-brandenburg
  Hallo medewerkers van Borsboom,

  Bij deze wil ik jullie namens de familie Brandenburg van harte bedanken voor de plezierige service die jullie hebben geleverd. Op mijn voicemail stond een bericht dat er voor de zekerheid nog wel even zou worden gebeld naar mijn vader of het gebak wel in de koelkast staat.
  Het is helemaal goed gekomen; er is volop genoten van het lekkere gebak. Mijn vader heeft een gezellige fijne verjaardag gehad mede namens jullie bijdrage!

  Met vriendelijke groeten,

  Marjo Tienkamp-Brandenburg
 • Geplaatst door Sandra
  Niets dan lof.....het bestellen ging eenvoudig en bij vragen kreeg ik direct (het juiste) antwoord. Het gebak, de broodjes en alle warme hapjes...iedereen smulde ervan. Jullie naam heb ik aan iedereen doorgegeven en ik verwacht dat er wel mensen zijn die ook gebruik zullen maken van deze geweldig goede service.....en terecht!!!
 • Geplaatst door Rien Beijersbergen
  Mevrouw van kerstavond borrelhapjes, ja mevrouw ik bestel de hapjes al 30 jaar het is altijd genieten vers overheerlijk en staat rijk voor mijn gasten het is geweldig en genieten
 • Geplaatst door Pascal Hollaar
  Kerstavond borrelhapjes besteld en laten bezorgen het was in 1 woord perfect. Netjes op tijd bezorgd mooie schalen heerlijke hapjes perfecte smaak.
  Hartelijk dank hiervoor we hebben een top avond gehad en genoten van de hapjes.
 • Geplaatst door Ineke Giezeman
  Groot succes, zowel vandaag als zondag jl de Boskant.
  Heb veel vragen gekregen waar hapjes vandaan kwamen en promotie gemaakt.
  Bedankt!
  Klasse!
  Ineke Giezeman
 • Geplaatst door Annemarie
  Afgelopen zondag genoten van de hapjes ter gelegenheid van een verjaardag. De petit fours zijn heerlijk en de hapjes zien er goed uit. Keurig bezorgd op serveer schalen en veel verschillende soorten. De mini saucijzen broodjes waren top!
 • Geplaatst door Annette Verloop
  Goedemiddag,

  Heel graag wil ik jullie bijzonder hartelijk danken voor de super service van gistermiddag! De hapjes zijn zooooo lekker en prima op tijd bezorgd. Graag denk ik aan jullie als ik weer eens iets organiseer!

  Wens jullie allen een mooi Pinksterweekend toe.

  Met vriendelijke groet,
  Annette Verloop
 • Geplaatst door robert hendriks
  op 31-12-2013 weer genoten van de lekkere oliebollen en appelflappen
 • Geplaatst door rc hendriks
  vrijdag 27 sepember op mijn verjaardag genoten van de lekkere hapjes , en de bezorger was vriendelijk
 • Geplaatst door W.J.A. van Beek
  04-09-2013.Vandaag op de afgesproken tijd de bestelde zalmsalade ontvangen. Onze gasten en wij hebben van de salade genoten. Alles was heerlijk en zo goed gepresenteerd. Ook het gesneden stokbrood was prima in orde. Om meer te doen. Over het bestellen een opmerking: ik miste een speciale regel voor de datum en tijd van aflevering.. Wim van Beek

Nieuwsbrief

meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig leuke en voordelige aanbiedingen die alleen in onze webwinkel verkrijgbaar zijn dus meld u aan!!!!!
Aanmelden

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Gastenboek

 • 23-01-2021 - Oma werd 90 jaar , high tea doos besteld voor...  lees meer
 • 07-01-2021 - De bezorging en levering was super voor ons huwelijk in...  lees meer
 • 22-10-2020 - Beste allen, ik wil een compliment namens de hele familie...  lees meer
Plaats een bericht
borsboom_groen
┬ę 2011 - 2021 borsboombestelonline | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel